HennyHerps

MAARHEEZE – ‘Buurtbusbabbels’ is de titel van een boekje vol korte anekdotische verhalen van zeven chauffeurs en één passagier.

FOTO: Eindhovens Dagblad

Wij komen in actie tegen kanker, help jij ook?

Samen met zes andere buurtbuschauffeurs en een passagier heb ik meegewerkt aan een boek met grappige verhalen en tekeningen over onze belevenissen in de Buurtbus. Net als mijn collega???s waaronder bijv. een gepensioneerde gynaecoloog, ingenieur en een monteur heb ik dat geheel belangeloos gedaan want de opbrengst van ons boek “Buurt-Bus-Babbels” gaat naar het KWF.
Meer hierover vind je op: https://acties.kwf.nl/buurtbusbabbelsgrappigeverhalen ; daar kun je onze actie ook volgen.

Ons boek van ca 15×21 cm in een stevige omslag bevat 120 pagina’s met bijna zestig zeer vermakelijke verhaaltjes en grappige tekeningen. De meeste zijn waargebeurd, soms is de werkelijkheid een beetje verfraaid en enkele belevenissen zijn ontsproten aan de fantasie van de verteller. Een aantal van deze kroniekjes is eerder verschenen in het Eindhovens Dagblad. De meeste zijn echter nieuw en allemaal zullen ze, op zijn minst een glimlach of zelfs een schaterlach oproepen!

HennyHerps2Mede door de medewerking van o.a. Hermes Vervoersdiensten en de Provincie Noord-Brabant is de prijs van deze paperback – slechts € 9,95 – incl. BTW.
Bestellen is ook mogelijk via ons adres buurtbusbabbels@gmail.com. (Vergeet de adresgegevens niet te vermelden!) 
Als het afleveradres niet te ver uit de buurt is, kom ik, of de chauffeurs het brengen.
In andere gevallen bedragen de portokosten vier euro.

Ik hoop dat ons project een groot succes wordt en dat we alle 1500 boeken aan de man brengen! Als jij het cadeau wilt doen aan kinderen, buren, vrienden of kennissen is dat natuurlijk prachtig!

Met vriendelijke groet,
namens de schrijversgroep, Henny Herps
(Tevens lid van de Rietpen)

Klik hier voor het artikel in het Eindhovens Dagblad (pdf)