AngelinaOp 23 april 1982 werd ik geboren in Hoeven als jongste in een gezin met twee kinderen. Al van kleins af aan hield ik van kunst en was ik dagelijks bezig met tekenen. Na de Mavo volgde een studie SPW4 richting kinderopvang, gevolgd door de studie beeldende kunst aan de academie voor kunst en vormgeving te s’Hertogenbosch. Tijdens deze studie ontdekte ik het schilderen. Inmiddels woon ik al weer ruim tien jaar in Reusel.

Opleiding

Na mijn opleiding zocht ik een plek waar ik me eigen verder kon ontwikkelen op het gebied van schilderen, maar een cursus was niet wat ik zocht. Ik wilde een plek om vrij te werken samen met andere kunstenaars. Dit vond ik in het najaar van 2009 bij de Rietpen. Daar schilder ik nog steeds elke woensdagavond.

Stijl

Schilderen doe ik realistisch, waarbij vaak gebruik maak van foto’s. Toch schilder ik niet letterlijk na, elk schilderij heeft een eigen toevoeging. Mijn voorkeur gaat uit naar het schilderen van dieren en mensen.