FSnepvangerFerry Snepvangers woont in Eersel.

Opleiding/begeleiding
 Na mijn werkzame leven te hebben afgesloten, zocht ik een nieuwe uitdaging. Middels een vriend van mij, kwam ik in contact met zijn leraar, de beeldhouwer Michiel van Pinxteren te Kortenhoef. Zelf woonde ik toen in Hilversum. Ook ik ging lessen volgen bij deze kunstenaar. Vervolgens ontmoette ik Kees Verwey uit Amersfoort, die beeldende cursussen geeft. Daar heb ik diverse cursussen gevolgd als figuur boetseren, bronsgieten, mallen maken en vormgeving in zachte en harde steensoorten.
Daarna wilde ik mij verder bekwamen, mét een eigen atelier. Dit was één van de redenen om naar Eersel te verhuizen. Van 1996 tot 2002 heb ik de kunstacademie in Arendonk (België) gevolgd, richting beeldhouwen. Ik ben gaan schilderen omdat ik in verband met rugklachten niet meer kan beeldhouwen. Ik word creatief en inspirend begeleid door Jan van der Putten uit Hoogeloon.

Stijl
Schilderen doe ik puur voor mijn plezier en hedendaagse abstrakte schilders vormen voor mij een grote inspiratiebron.

Grote voorbeeld
Jan van der Putten, Robbert Fortgens, Alexander Bobkin, Armando.