Inmiddels is de uitslag bekend. En ook al hebben ‘onze Rietpenners’ hun sterretjes meer dan verdiend, ze zijn niet in de prijzen gevallen. 
Zie de uitslag op: https://projectrembrandt.ntr.nl/category/winnaars/
Iedereen bedankt voor het stemmen!

In aanvulling op de tv-serie ‘Project Rembrandt’ is online een competitie voor (amateur) kunstschilders georganiseerd. De deelnemers kunnen masterclasses uit de serie volgen en een bijzondere opdracht uitvoeren.
Hiermee maken zij kans om met hun werk in de tv-uitzending te komen en als jury-lid aan te treden.
Voor de speciale opdracht heeft Annechien Steenhuizen live geposeerd!

Zie filmpje (v.a. minuut 10 !!)
Ze hebben blijkbaar even de tijd nodig om op gang te komen …

Deze online uitdaging sprak zes Rietpenleden bijzonder aan en dus zijn zij aan de slag gegaan om Annechien te vereeuwigen. 
Hieronder en uiteraard ook de site van ‘Project Rembrandt’ kun je de resultaten bewonderen. Help jij ze aan -het liefst 🙂 5 –  sterretjes? 

Er kan t/m 20 maart gestemd worden op 2 werken per dag. Uitslag is op 21 maart.
Wij hopen binnenkort te kunnen berichten dat ‘onze’ Rietpenners een schilderspakket hebben gewonnen en aan de laatste uitzending in het Rijksmuseum mogen deelnemen. 

Stemmen?
Klik op een van onderstaande namen en ben niet al te zuinig met het uitdelen van jouw sterretjes !


Over Project Rembrandt: 
Vanaf 27 januari 2019 werd met het televisieprogramma Project Rembrandt in acht afleveringen op zoek gegaan naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland.
Uit 50 kandidaat-leerlingen zijn 10 gepassioneerde talenten gekozen die zich in een half jaar tijd  het oude ambacht van kunstschilder meester probeerden te maken. Gecoacht door bevlogen docenten, kunstenares Iris Frederix en ontwerper & docent Jaap Godrie.
De schilderijen werden beoordeeld door een vakkundige jury, bestaande uit Pieter Roelofs, gespecialiseerd in 17de-eeuwse Nederlandse schilderkunst, en Lita Cabellut, kunstenares.