Dat de leden van de Rietpen meer kunnen dan alleen schilderen blijkt wel weer. Rietpen lid Angelina van Kemenade heeft een boek geschreven. Dit boek, Het boek dat niet mocht bestaan, is augustus 2015 uitgekomen via uitgeverij Zilverbron. 

hetboekdatnietmochtbestaanOver het boek

Het boek dat niet mocht bestaan is een spannend fantasy verhaal voor kinderen (en volwassenen) vanaf acht jaar. Het verhaal volgt de tienjarige Myrthe. Als zij een boek van haar om krijgt, wordt ze het boek ingetrokken naar Sterrenland. Daar ontmoet ze het sterrenmannetje Grompfel. Het land blijkt onderdrukt te worden door de heks Krenjara. De echte heerser van Sterrenland, prinses Feria, wordt door deze heks gevangen gehouden. Krenjara haalt kinderen van de aarde naar Sterrenland voor hun bloed. Waarom?

Over Angelina

Angelina schildert woensdagavond bij de Rietpen. Haar schilderijen zijn realistisch. Vaak pakt ze als onderwerp dieren en mensen. Ook al gaat haar voorkeur bij het schilderen naar realistisch werk, in haar schrijfwerk heeft ze juist de voorkeur voor fantasy en horror. Ze schrijft graag voor kinderen en young adults.

Lees meer over het boek dat niet mocht bestaan